Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin -puhujaesittely: Joonas Villanen

Pienikin voi tavoitella suuria

Takana on pitkä ja opettava tie, jonka karttana on toiminut ennakkoluulottomuus ja periksiantamattomuus. Tie on vienyt EU-proggiksesta Suomen suurimman some-toimiston markkinoinnin vetäjäksi. Sieltä B2B-viestinnän ja markkinoinnin automaation terävimpään kärkeen. Tein asioita muiden tahtiin, kunnes oli aika määrittää oma tekemisen rytmi. Irtauduin linjasta ja ryhdyin yrittäjäksi.

Yrittäjänä olen pohtinut, miten voisin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Olen tullut siihen tulokseen, että lähestymällä markkinointia uudella tavalla ja suosien uusia ideologioita teknologian rinnalla pystyn tuottamaan asiakkailleni huomattavaa lisäarvoa. Yhdistämällä monistettavat ja monimuotoiset sisällöt, teknologian ja ihmiset olen pystynyt tuottamaan yrityksille kokonaisuuksia, joilla tekemisestä tulee tavoitteellista ja tuloksellista. Pähkinänkuoressa tämä tarkoittaa rohkeampia digitaalisia kokeiluja, joiden keskiöön nousee asiakkaan tarpeet.

Puheessani käyn läpi sitä, kuinka olen onnistunut pienenä toimijana saamaan asiakkaikseni globaaleja pörssiyhtiöitä. Pureudun siihen, miten asiakkaan haastaminen ja ennakkoluulottomuus on auttanut luomaan keskinäisen luottamuksen. Kerron sinulle, kuinka pienikin voi tehdä isoja asioita.

Joonas Villanen

 

Joonasta pääset kuulemaan Hyppää Eteenpäin -tapahtumassa 1.11.2018 klo 13-16 Teollisuuskatu 23 A2 -aula

Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/2229989427244304/

Seuraa somessa: IG @stadinoppari #stadiosaa #stadiduunaa #staditresaa #stadinao

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Jos olet kiinnostunut tekemään tapahtumaa kanssamme, ota yhteyttä petra.morbin@hel.fi tai sari.karjalainen@edu.hel.fi

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt