Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin! -tapahtuma 1.11.2018

Tapahtuman tavoitteena on tuoda vanhat ja uudemmat toimintomme yrittäjyyteen, opiskelijoiden osaamiseen ja palveluihimme uudella tavalla näkyville. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, näkemään opiskelijoidemme osaamista ja liikeideoita tai olet kiinnostunut opiskelemisesta tai työllistymisestä, tämä tapahtuma on juuri Sinulle oikea paikka hypätä asiassasi eteenpäin!

 

Hyppää eteenpäin -tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Pääset näkemään erilaisten ammattialojen kirjoa ja missä kaikissa koulutettavissamme aloissa voit toimia yrittäjänä.

Esittelyssä on laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto, joissa voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan – kuten muissakin tutkinnoissamme. Paikan päällä pääset tapaamaan erilaisten koulutusmuotojen hakeutumisvaiheen asiantuntijoita. Osaajamme kertovat myös uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin). Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Näiden kirjoittajien profiilit ja sanomat tulevat näkyville tänne blogiin sekä tapahtuman FB-sivuille. Ota tapahtuma seurantaasi!

 

Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/2229989427244304/

Seuraa somessa: IG @stadinoppari #stadiosaa #stadiduunaa #staditresaa #stadinao

 

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Jos olet kiinnostunut tekemään tapahtumaa kanssamme, ota yhteyttä petra.morbin@hel.fi tai sari.karjalainen@edu.hel.fi

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt