Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin -puhujaesittely: Antti Savola

”Mä oon lumilautaileva diplomi-insinööri sekä yrittäjä, motivaatiopuhuja ja tarjouskilpailukonsultti, joka on tehnyt maailmanympärimatkan. Oon myös seurannut läheltä mitä omaishoitajuus, väsymys, ahdistus, masennus, alkoholismi ja katkeruus voivat tehdä ihmisille, sekä miltä kipu näyttää ja tuntuu. Tiedän myös, että kivusta voi selvitä. Vaikka et voittaisi tai saisi haluamaasi tai tarvitsemaasi – tahdonvoima, periksiantamattomuus, myötätunto, avun pyytäminen sekä hymy eivät koskaan ole haitaksi elämäsi varrella.”

Tule kuuntelemaan 1.11.2018 klo 13-16 Antti Savolan koko puheenvuoro ”Uskalla epäonnistua”.

Antti Savola

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt