Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin -puhujaesittely Marika Siniaalto

Marika on digimarkkinointitoimisto Grapevinen perustaja ja toimitusjohtaja – pitkän linjan digiammattilainen sekä some-maailman konkari. Yrittäjänä Grapevinessa tulee tänä vuonna täyteen 9 vuotta. Sen lisäksi Marika on naimisissa yrittäjän kanssa ja kaiken kukkuraksi kasvanut yrittäjäperheessä. Yritystä ei siis elämästä puutu! Grapevine alkoi keittiön pöydän äärestä, mutta työllistää tänä päivänä yli 10 digimarkkinoinnin asiantuntijaa sekä palvelee kuluttajabrändien kirkkainta kärkeä. Grapevine on Vuoden Toimisto 2018 finalisti – yrityksen parissa viihtyvät siis sekä tekijät että asiakkaat.

Marikan puheenvuoron aiheena on: Myytinmurtajat: onko yrittäminen vaikeaa? Vältä nämä ajatusvirheet, jos haluat onnistua?

Marika Siniaalto

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

 

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt