Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin – puhujaesittely: Anter Yasa

Anter on tullut Suomeen pakolaisena Turkista noin 2,5 vuotiaana. Polku yrittäjäksi ja asiantuntijaksi on välillä ollut karikkoinen, mutta se on opettanut paljon ja tuonut näkemystä ja kokemusta, jota voi hyödyntää positiivisesti.

Töölöläisissä kouluissa sain nopeasti oppia, että olin köyhä ja erilainen.

Tapahtumassamme Anter on kertomassa siitä, mitä on oppinut maahanmuuttajana elämään suomalaisessa yhteiskunnassa. Kokemuksensa kautta hän antaa omat neuvonsa ja vinkkinsä muille paikkaansa ja uraansa etsiville maahanmuuttajataustaisille. Sanoma on tärkeä myös kantasuomalaisille monikulttuurisessa kaupungissamme.

 

Tule Hyppäämän Eteenpäin 1.11.2018 klo 13-16 Teollisuuskatu 23 A2 -rappu.

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt