Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin! -puhujaesittelyt Niina Pihlaja

ESIINNY VAKUUTTAVASTI!

Niina Pihlaja on puheviestinnän, suomen kielen ja aikuiskoulutuksen asiantuntija. Hän toimii opettajana Stadin Aikuisopiston johtaminen ja yrittäjyys- tiimissä, jossa hän opetuksen suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi ohjaa ja arvioi esimiestutkintojen opiskelijoita. Niina on työskennellyt opettajana useissa yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Lisäksi Niina on toiminut koulutusyrittäjänä kuusi vuotta.

Niina on palavan kiinnostunut ihmisistä, viestinnän ja vallan suhteesta sekä yhteiskunnasta ja kulttuureista.
Niinan mielestä esiintymistaidot ovat kansalaistaito, jonka avulla jokainen meistä voi pitää puoliaan, ilmaista itseään ja tulla kuulluksi sekä tehdä hyvää itselleen ja arvokkaana pitämilleen asioille. Esiintymistaidot eivät ole mystinen lahja, vaan kuka tahansa voi oppia vakuuttavaksi ja kiinnostavaksi esiintyjäksi.
Tapahtumassamme Niina puhuu yrittäjän ja asiantuntijan esiintymistaidoista. Miten yrittäjä kertoo vakuuttavasti omasta palvelustaan tai tuotteestaan? Mistä vakuuttavuus ja uskottavuus syntyvät?

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt