Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin -puhujaesittely: kultaseppämestari Mika Tarkkanen

Miten tullaan mestareiksi? Mitä se tarkoittaa? Mikä on Mestarikilta?

Kultaseppämestarina on huippu kivaa olla tekemisisää nuorten kanssa …nähdä se into ja voima joka vie eteenpäin.

Sokea usko tulevaan ja niin sen pitää olla.

Hyppää Eteenpäin! -tapahtumassa pääset keskustelemaan Helsingin Mestarikillan osastolla heidän toiminnastaan ja pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan, mitä uutta on tulossa.1.11.2018 Teollisuuskatu 23 A2 klo 13.50 tilassa #stadtresaa (Lahti) pääset kuulemaan kultaseppämestari Mika Tarkkasen tarinan. Mikalla on pitkä taival uniikkien korujen valmistamisen parissa.

Kultaseppä Tarkkanen -netissä.

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt