Stadiosaa.fi

Hyppää eteenpäin -puhujaesittely: Seppo Luoto

Olen toiminut yrittäjyyden parissa niin tutkijana, valmentajana kuin omakohtaisen yrittäjyyskokemuksen kautta n. 20 vuoden ajan erilaisissa yritys- ja oppilaitosympäristöissä. Olen myös väitellyt vuonna 2010 yrittäjyyden alalta Vaasan yliopistosta. Tällä hetkellä toimin Stadin ammattiopistossa johtamisen ja yrittäjyyden kouluttajana. Minua kiinnostaa yrittäjyydessä erityisesti luovat liikeideat, niiden kehittäminen ja kokeileminen konkreettisissa asiakastilanteissa

Näin kertoo itsestään Hyppää Eteenpäin -tapahtumassakin puhuva Seppo Luoto. Seppoa pääset kuulemaan 1.11.2018 tilassa #stadiosaa B120

•14.00-14.30 – Seppo Luoto – Yrittäjämäinen ajattelu: Mahdollisuuden havaitseminen. Miten ajattelee yrittäjä vs. työntekijä
•15.30 – 16.00 – Seppo Luoto – Yrittäjämäisyys: Boksista pois. Inspiraatiotarinoita maailmalta

Tapahtuman kaikkien puheenvuorojen aikataulut ja otsikot pääset katsomaan täältä.

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt