Stadiosaa.fi

Esimiestyön ja johtamisen tutkinnot Stadin aikuisopistossa

Stadin aikuisopiston koulutustarjonta on laajentunut kuluvan vuoden aikana uusille alueille, kun olemme saaneet oikeudet järjestää johtamisen erikoisammattitutkintoa ja lähiesimiestyön ammattitutkintoa.

Uusien tutkintojen myötä voimme entistä vahvemmin tarjota kumppaniasiakkaillemme kokonaisvaltaisia osaamisen kehittämisen palveluja, jotka samalla tukevat opiskelijan ammatillisen uran kehittymistä. Ammatillisen koulutuksen muutosten myötä haluamme kehittyä yritysten ja muiden organisaatioiden osaamisen kehittämiskumppaniksi, joka tukee työnantajaa osaavan työvoiman rekrytoimisen haasteissa, varmistaa sen henkilöstön ammatillisen osaamisen ajantasaisuuden sekä kehittää avainhenkilöiden esimies- ja johtamistaitoja.

Avoimet lähiesimiestyön ammattitutkintoryhmät ovat jo hyvässä vauhdissa ja niihin voi hakeutua jokainen, jonka työtehtävät omassa organisaatiossaan mahdollistavat tutkinnon suorittamisen. Oppisopimusopiskelu edellyttää sopimista työnantajan kanssa. Ensimmäiset organisaatiokohtaiset koulutukset ovat myös käynnistyneet ja uusia ryhmiä on käynnistymässä tulevan syksyn aikana.

Ensimmäinen avoin johtamisen erikoisammattitutkintoryhmä starttaa lokakuussa. Yrityksille ja muille organisaatioille rakennamme tutkintotavoitteisia johtamisen koulutusohjelmia, jotka tukevat niitä toiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Lisätietoja esimiestyön ja johtamisen koulutuksista:

Helena Lehtinen, puh. 09 310 72382
Veli Wallenius, puh. 09 310 84067

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@hel.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi toivottaa vieraskynät tervetulleiksi!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi