Stadiosaa.fi

Maroua Bellakh sai esimerkillisen maahanmuuttajaopiskelijan stipendin

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt stipendin kahdeksalle maahanmuuttajaopiskelijalle sekä apurahan maahanmuuttajien opettajatiimille. Stadin ammattiopistossa opiskeleva Maroua Bellakh on yksi stipendien saajista. Lämpimät onnittelut Maroualle!

Stipendi myönnettiin esimerkillisille maahanmuuttajaopiskelijoille. Saajien valinnoissa painotettiin muun muassa kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta sekä menestystä kotoutumiskoulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa.

Oman osaamisen kehittämistä

Maroua Bellakh on algerialaissyntyinen nuori nainen, joka omalla esimerkillään edistää nuorten maahanmuuttajataustaisten naisten kotoutumista ja kouluttautumista uudessa kotimaassa.

Maroua osasi vain suomen kielen alkeet, kun hän aloitti ammatilliset opinnot hotelli- ja ravintola-alan pajassa. Vuoden aikana hän on saavuttanut tarvittavat opiskeluvalmiudet ja perusvalmiudet erilaisissa keittiöympäristöissä työskentelyyn. Kielitaito on parantunut ammatinopiskelun kautta.

Maroua kokee, että hän kehittää omaa osaamistaan. Hän haluaa hyödyntää entisessä kotimaassaan opittua leipuri-kondiittorin taitoa yhdistämällä siihen uutta ravintola-alan osaamista Suomessa. Asiakaspalveluhenkinen Maroua on saanut hyvää palautetta ja hän ottaa avoimesti vastaan haasteita. Jaksamistaan hän ylläpitää kuntoilemalla.


Alkuperäinen juttu Stadin ammattiopiston sivuilla.

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi toivottaa vieraskynät tervetulleiksi!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi