Stadiosaa.fi

Tuhannen Työn Paikka – katurekrytointitapahtuma Kampissa – lyhytkoulutukset rekrytoinnin tukena

StaffPoint järjesti torstaina 25.1.2018 katurekrytointipäivän Kampin keskuksessa Helsingissä. Tuhannen Työn Paikka -tapahtuma kiinnosti lukuisia työnhakijoita ja ohikulkijoita. Tapahtumassa oli mahdollista tavata StaffPointin rekrytointikonsultteja ja jutella heidän kanssaan erilaisista työ- ja uramahdollisuuksista. Lisäksi päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia työnhakuun liittyviä puheenvuoroja muun muassa verkostoitumisesta ja videohaastatteluista.

Tapahtuma keräsi paikalle satoja StaffPointin toiminnasta ja työpaikoista kiinnostuneita henkilöitä. StaffPointin rekrytointikonsultit eri toimialoilta haastattelivat tapahtuman aikana yli 250 työnhakijaa. Hieman yli kymmenen tuntia kestänyt tapahtuma sai kiitosta sekä työnhakijoilta että tapahtumaan osallistuneelta henkilökunnalta. Molemmat osapuolet pitivät hienona mahdollisuutta tavata toisiaan perinteistä työhaastattelua rennommissa puitteissa. Työnhakijat vaikuttivat olevan innostuneita mahdollisuudesta jutella kanssamme kasvotusten. Tapahtuma oli myös hieno tilaisuus meille tavata työnhakijoita ja päästä tutustumaan heihin heti paremmin. Perinteisestä hakemuksesta ihmisen persoona ei välttämättä välity niin hyvin.

StaffPoint ei ole aiemmin järjestänyt yhtä suurta rekrytointitapahtumaa ja sen suosio yllättikin positiivisesti. Katurekrytointiin keskittyvän tapahtuman konsepti on hyvä ja kehittämisen arvoinen. Hämmästyimme tapahtuman suosiota. Moni oli tullut varta vasten Kamppiin juuri meitä tapaamaan. Ihmisiä oli pitkin päivää jonoksi asti ja välillä tuntui, että meitä rekrytoijia olisi voinut olla paikalla enemmänkin. Tapahtumassa kohtasimme monia hyviä työnhakijoita ja uskon, että vastaaville tapahtumille on jatkossakin kysyntää.

Tempauksen tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta StaffPointin tarjoamista työmahdollisuuksista ja edistää StaffPointin tavoitetta työllistää kesään mennessä tuhat uutta työntekijää suoraan yrityksen tai asiakasyritysten palvelukseen. Kerroimme sopiville työntekijöille myös mahdollisuuksista hakeutua yhteistyökumppanimme Stadin Ammattiopiston lyhytkoulutuksiin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai kehittyäkseen alalla. Lyhytkoulutukset ovat erittäin positiivinen viesti työnantajalle omasta kiinnostuksesta ja panoksesta työnhaussa. Ravintola-alalta hyviä esimerkkejä ovat saliapulaisen ABC, kassatyöskentely tai ihan jo hygieniapassikoulutus. Ne lisäävät mahdollisuuksia työllistyä alkuun keikkatyöhön, jonka antaa sinulle haluttua työkokemusta vakituisempiin ravintola-alan pesteihin.

Eveliina Miettinen, asiakkuuspäällikkö, Staffpoint

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi toivottaa vieraskynät tervetulleiksi!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi