Stadiosaa.fi

Uramahdollisuuksia rakennusalalle

Rakentamista tapahtuu valtavasti joka puolella ja kesä on kuuminta aikaa myös rakennustyömailla. Ala tarjoaa paljon työmahdollisuuksia eri osaamisen omaaville ihmisille – oppipojasta mestariin.

Stadin aikuisopisto ja Aaltovoima ovat yhteistyössä luoneet suoria reittejä päästä nopeasti töihin. Työtä on keikkatyöstä vakituiseen työhön, monenlaisia työtehtäviä ja riippuen alalle tulijan omasta halukkuudesta ja kyvyistä oppia.

Suorin ja nopein reitti työmaan avustaviin tehtäviin on käydä Stadin Aikuisopiston Työelämäpalveluiden järjestämissä kortti- ja lupakoulutuksissa hankkimassa työturvallisuus- ja tulityökortit. Näiden avulla voit jo hakea ensimmäisen avustavan tason työtehtäviä. Noheva työmies pääsee halutessaan nopeastikin etenemään työmaalla vaativampiin tehtäviin. Lisäarvoa ja -mahdollisuuksia tuottavat myös Tieturva 1 ja Ensiapu 1 –koulutukset. Näillä työmailla suomen kielen taito on välttämätöntä työnohjauksen ja turvallisuusasioiden vuoksi.

Tarjolla olevat kortti- ja lupakoulutukset löytyvät täältä. Koulutukset jatkuvat kesäkuun jälkeen elokuussa 2018.

Yhteistyössä on voimaa

Aaltovoima tarjoaa paljon vakituista työtä myös ympäri Suomen. Betonielementtien valmistajille ja raudoittajille on paljon työtä. Näissä tehtävissä ei tarvitse hallita täydellistä suomen kieltä vaan työ sopii hyvin myös maahan muuttajille. Pohjalle on hyvä käydä rakennusalan perustutkinnosta näihin osaamista tuovat tutkinnon osat. Tähän voidaan hyvin soveltaa oppisopimusta.

Hakemukset: hr@aaltovoima.fi
Tiedustelut: Jouni Kujanpää 050 330 2562, jouni.kujanpaa@aaltovoima.fi
Lisätietoja koulutuksista Petra Morbin 040 334 5699, petra.morbin@hel.fi

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi