Stadiosaa.fi

Yrittäjän ammattitutkinnosta apua yritystoiminnan käynnistämiseen

Ensimmäinen ajatukseni kuultuani yrittäjän ammattitutkinnosta oli, että kyllä meillä Suomessa järjestetään kaikesta tutkintoja. Vuosi oli 2013 ja suunnittelin itse oman konsultointiyrityksen perustamista. Pian tämän ensimmäisen ajatuksen jälkeen mieleni muuttui, kun tutustuin tutkinnon sisältöön, joka osoittautuikin kattavaksi. Siinä saisin perehtyä mm. taloushallintoon, markkinointiin, eri yritysmuotoihin sekä digitalisaation mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Sehän auttaisi minua kehittämään tulevaa yritystoimintaani ja antaisi mahdollisuuden saada neuvoja sekä vinkkejä eri alojen yrittäjiltä, joille kaikille oli yhteistä yrittäjyys. Tämä avuntarjous mielessäni lähdin opiskelemaan yrittäjän ammattitutkintoa.

Valmistuin itse tutkinnosta samoihin aikoihin, kun käynnistin oman liikkeenjohdon konsultointiyrityksen. Olin päässyt ideoimaan ja laatimaan liiketoimintasuunnitelmani yrittäjyyden ammattilaisten kanssa, herättänyt henkiin ensimmäisen yrittäjäverkostoni eri alojen tulevien yrittäjäkollegoiden kanssa sekä testaamaan toimintaani käytännössä ja karsimaan siitä turhia rönsyjä. Kuinka monessa tilanteessa voi päästä niin konkreettisesti testaamaan omia taitoja ja kykyjään sekä rohkeuttaan? Itse nautin suuresti opinnoista ja niiden avulla vältin astumasta muutamaan kuoppaan, jota yrittäjän polulla tulee väistämättä vastaan.

Haluatko Sinä testata omaa liikeideaasi sekä omia kykyjäsi yrittäjyyden opintojen parissa? Lisäksi saat hankittua yrittäjyysosaamista, jota arvostetaan myös työnantajien keskuudessa, mikäli yrittäjyys ei olisikaan sinulle heti ajankohtaista.

Tutustu yrittäjän ammattitutkinnon tarjontaamme ja hae itsellesi varmuutta käynnistää oma yritystoimintasi Sinulle räätälöityjen opiskelujen avulla.

Lisätietoja koulutuksesta täältä. Autamme sinua edistämään yrittäjyyttäsi ja liiketoimintasi muokkautumista.

Kiinnostaako? Ota yhteyttä: Hanna Nyrönen, hanna.nyronen@edu.hel.fi, 040-669 2485

P.S. Elokuusta 2018 alkaen voit osallistua haluamiisi teemapäiviin täydennyskoulutuksena ja tulla hakemaan tarvitsemaasi täsmäosaamista. Koulutukset ja ilmoittautumiset avautuvat toukokuun aikana www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi toivottaa vieraskynät tervetulleiksi!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi