Stadiosaa.fi

Kesäterveisiä

Kesälomakausi on alkanut, mutta meillä ei toiminnot lamaudu lomallakaan!

Tänä vuonna uusi mahdollisuus on ollut kesäopso, eli kesätyön voi rakentaa oppisopimukseksi ja voi suorittaa esim. 1-2 tutkinnon osaa kesällä työskennellessä. Tämä on hieno mahdollisuus esimerkiksi oppilaitosmuotoisessa opiskelussa heille, jotka haluavat jouduttaa opintojaan. Samoin hyötyä saavat he, jotka opiskelevat tai tavoitteet ovat muulle alalle koulutukseen, kuin missä tekevät kesätöitä ja saavat opintoja, jotka voi mahdollisesti hyödyntää esimerkiksi valinnaisissa opinnoissa jatkossa. Näitä onkin solmittu tälle kesälle jo jonkin verran ja pääsemme keräämään hienoa kokemusta uudesta mallista. Kesäopsosta voit lukea lisää täältä.

Oppisopimus on avoinna koko kesän ja tavoitat parhaiten laittamalla sähköpostia oppisopimus@hel.fi tai aloittamalla chat -keskustelun täällä.

Myös työelämäpalvelut palvelevat  kesälläkin. Ainoastaan viikon 16.-22.7.2018 olemme kaikki lomalla. Työelämäpalveluihin voit olla yhteydessä tyoelamapalvelut@hel.fi

Koulutuspalveluita työllisyyden hoidon asiakkaille -tiimin kesälomat pyörivät myös syklitettyinä ja koulutukset pyörivät pääasiassa koko kesän. Heihin voit olla yhteydessä tyollisyyskoulutukset@hel.fi.

Kaikki yhteystietomme löytyvät täältä.

Elokuussa aloitamme uuden organisaation mallin mukaan. Mallimme rakentuu oppimisyhteisöiden alle, joilla on entistä laajempi mahdollisuus hyödyntää pedagogisia menetelmiä ja toimintamalleja sekä hyödyntää vahvemmin päivää ja iltaa opiskelumahdollisuuksien tarjoamisessa.

Ennakkotietona ”save the date” -tyylisesti voimme ilolla ilmoittaa, että olemme järjestämässä 1.11.2018 Teollisuuskatu 23:ssa tapahtumaa, jossa pääteemana on yrittäjyys. Tästä lisää myöhemmin.

Koko kuvan tiimi toivottaa kaikille yhteistyökumpaneillemme ihanaa kesää!

 

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi