Stadiosaa.fi

Sodexon Vuoden Onnistujat 2018 löytyvät Stadin aikuisopiston Teollisuuskadun henkilöstöravintolasta

Stadin aikuisopiston Teollisuuskadun toimipisteen henkilöstöravintola on saanut Sodexon Vuoden onnistujat 2018 tunnustuksen. Sodexon vuosittainen tunnustus annetaan toiminnan laadun perusteella. Tapaturmien puuttuminen, asiakaspalvelun korkea taso sekä toiminnan tuloksellisuus toimivat mittareina kun tunnustuksesta päätetään. Vuoden 2016 lopulla avattu ravintola on pyrkinyt systemaattisesti kehittämään Sodexon liiketoimintastrategian ja arvojen mukaista toimintaansa.

Ravintolaesimies Sini Halttunen on syystäkin ylpeä oman tiiminsä loistavasta toiminnasta. Laaja sekä monipuolinen asiakaskunta toimii erinomaisena kirittäjänä korkean laadun tuottamisessa. Tiimin joustava jaksaminen, korkea ammattitaito ja työmotivaatio ovat mahdollistaneet tämän onnistumisen. Tunnelma henkilöstön ja asiakkaiden parissa näyttää valoisalta ja on sellainen olo, että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin yhteiseksi kokemamme toiminnan kehittämiseksi, Sini kiteyttää työpaikan tämän hetkiset tunnelmat.

Vuoden Onnistujat kuvassa vasemmalta: Iiro Nuorteva, Anne Andersson, Farjana Akter, Sini Halttunen, Jonna Westerberg, Pekka Kilpeläinen, Sirpa Sammalinen. Tiimissä on lisäksi kuvasta puuttuva Ulla Ojaniemi.

Teksti ja kuva: Markku Hietanen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi