Stadiosaa.fi

Hyppää Eteenpäin -puhujien ja luentojen aikataulu ja sisällöt

Hyppää Eteenpäin! -tapahtumasta et varmasti pääse pois ilman, että sydämeesi on isketty innostuksen liekki ja mahdollisuuksien siemen. Siitä pitävät meidän loistava asiantuntijoiden kaartimme huolta!

#Stadiosaa -luokassa B120

  • 13.00 -13.20 – Hanna Nyrönen – Lähiesimiehen ammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto ja yrittäjän ammattitutkinto
  • 14.00-14.30 – Seppo Luoto – Yrittäjämäinen ajattelu: Mahdollisuuden havaitseminen. Miten ajattelee yrittäjä vs. työntekijä
  • 14.45-15.15 – Niina Pihlaja – Esiinny vakuuttavasti.
  • 15.30 – 16.00 – Seppo Luoto – Yrittäjämäisyys: Boksista pois. Inspiraatiotarinoita maailmalta

#Stadiduunaa -luokassa B117

#Staditresaa -luokassa Lahti

  • 13.15-13.13.45 – Joni Pakanen, taikuri
  • 13.50-14.20– Mestarikilta, Mika Tarkkanen
  • 14.30 – 15.00 – Amis Uudistuu –Terhi Haapaniemi
  • 15.10-15.40 – NewCo’n palvelut yrittäjille – Hannele Kostiainen

Hyppää Eteenpäin -tapahtuma on Sinulle, jota kiinnostaa yrittäjyys, koulutus tai opiskelijoidemme osaaminen. Tapahtumassa opiskelijat esittelevät liikeideoitaan, tuottamiaan palveluita ja valmistamiaan tuotteita. Esittelyssä laaja koulutustarjontamme, mm. esimieskoulutus ja yrittäjän ammattitutkinto. Voit aloittaa opiskelut joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Mukana on yhteistyöyrityksiämme, jotka tarjoavat työ-, oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja opiskelijoillemme. Sekä kertovat työllistymismahdollisuuksista yrityksen erilaisiin työtehtäviin.

Kolmessa tilassa asiantuntijat kertovat yrittämisestä ja yrittäjille tarjolla olevista palveluista ja koulutuksistamme. Upeita persoonia, vahvalla yrittäjäkokemuksella kertomassa omia yrittäjätarinoitaan ja antamassa vinkkejä tuleville yrittäjille. Stadin ammatti- ja aikuisopiston asiantuntijat kertovat uusista koulutusmahdollisuuksistamme (lyhytkoulutuksista tutkintoihin).

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuman järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Helsingin Yrittäjien kanssa.

Löydät koulutuksemme www.stadinammattiopisto.fi -> Koulutukset

Petra

Petra

Kirjoittajalla inspiroituu uusista mahdollisuuksista ammatillisen koulutuksen maailmassa.
Kuva: Lari Järnefelt

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi