Stadiosaa.fi

Syyslomalla yrittäjäenergiaa Helsingin kaupungintalon aulassa

Stadin ammatti- ja aikuisopisto on vahvasti mukana tulevaisuuden yrittäjyyden kehittämisverkostossa. Young Entrepreneurs Skills -tapahtuma täyttää Helsingin kaupungintalon aulan 15.–17.10.2019 yrittäjäenergialla. Syyslomalaisille viikko tarjoaa upean kattauksen kiinnostavia yrittäjätarinoita, asiantuntijapuheenvuoroja, tietoiskuja ja työpajoja: tervetuloa oppimaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan!

Young Entrepreneurs Skills -tapahtumassa nostetaan esiin yrittäjyys opiskelijoiden ja yrittäjyyskasvatuksen verkoston kautta. Tapahtuman toteuttaa Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, ja se on osa Euroopan ammattitaitoviikkoa.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto on vahvasti mukana tulevaisuuden yrittäjyyden kehittämisverkostossa. Young Entrepreneurs Skills on Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tapahtuma, jossa eri alojen opiskelijat esittelevät harjoitusyritystensä toimintaa. Myös Helsingin alueen yrittäjyyskasvattajien verkosto esittelee tuottamiaan palveluita yrittäjyyden eri vaiheisiin. Tapahtuma nostaa esiin sekä yrittäjyyttä että yrittäjien osaamista.

Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, tietoiskuja sekä työpajoja muun muassa Stadin ammatti- ja aikuisopiston yrittäjyyspalveluista, harjoitusyrittäjyydestä osana opintoja, kiertotaloudesta sekä yksinyrittäjyydestä. 

Torstai huipentuu Stadi Tresaa yrittämään -kilpailun voittajan julkistamiseen. Paras opiskelijayritys pääsee osallistumaan Takeoff-tapahtumaan marraskuussa, joten kisa huikeasta mahdollisuudesta tulee olemaan jännittävä oppilaitoksen yrittäjäopiskelijoiden kesken.

Yhteistyöverkoston muodostavat Stadin ammatti- ja aikuisopisto, NewCo Helsinki, Suomen Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät ry, Nuoret ja talous TAT ry., Nuori Yrittäjyys ry sekä Nuoret Yrittäjät ry.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätiedot: Stadin AO:n yrittäjyystiimi / Sari Karjalainen (sari.karjalainen@edu.hel.fi, 050 363 8977)

OHJELMA

ESIINTYJIÄ:

Gian-Luca Cioletti, NewCo Helsinki
Tuesday 15.10.2019 klo 13-14: Business Ideation
Gian-Luca Cioletti has more than 20 years experience in business development and business management. Earlier he worked over 10 years as an electronic engineer. Now he has been working for 3 years in NewCo Helsinki as a business advisor and a start-up mentor.


Eveliina Heinonen, NewCo Helsinki
Tiistai 15.10.2019 klo 14-15: Yrittäjänä kohti unelmaa
Eveliina Heinonen on 31-vuotias yrittäjä ja NewCo Helsingin yritysneuvoja. Heinonen perusti ensimmäisen yrityksensä 22-vuotiaana hyvinvointialalle ja on sen jälkeen toiminut yrittäjänä eri aloilla. Tällä hetkellä hän toimii sivutoimisesti luonnonkosmetiikka-alan yrittäjänä sekä opiskelee biotalouteen erikoistuvaksi tietotekniikan insinööriksi työn ohessa.

Edla Inkilä, Talous ja nuoret TAT ry.
Tiistai 15.10.2019 klo 11-12: Mun elämä, mun työ

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Outi Kankaanpää, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Keskiviikko 16.10.2019 klo 11-12: Kiertoon.eu-oppimisympäristö, tekstiili- ja muotialan kiertotaloutta kaikille

Tekstiili- ja muotialan lehtori Outi Kankaanpää on toiminut Sitran rahoittaman Kiertoon.eu-hankkeen koordinaattorina ja asiantuntijahankeryhmän jäsenenä. Hanke toteutti Kiertoon.eu-oppimisympäristön, joka soveltuu kaikille tekstiili- ja muotialan kiertotaloudesta kiinnostuneille oppilaitoksille ja yrityksille. Hankkeessa oli mukana mm. Saimaan ammattiopisto, Varia, Sitra, SPR, Weecos Oy, Imatran Into-pajat ry, HAMK sekä Remake Ekodesign Oy.

Päivi Kosunen, Talous ja nuoret TAT ry.
Keskiviikko 16.10.2019 klo 13-14: Lopetetaan tuhlaus, siirrytään kiertotalouteen

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tatu Palomäki, NewCo Helsinki
Tiistai 15.10.2019 klo 14-15: Yrittäjänä kohti unelmaa
Tatu Palomäki on toiminut NewCo Helsingin yritysneuvojana keväästä 2018 lähtien. Hän perusti toiminimen vuonna 2008 esiintyessään muusikkona ja vuonna 2010 toiminta laajeni myynnin ja markkinoinnin toimeksiantoihin.

Juulia Peuhkuri
Keskiviikko 15.10.2019 klo 10-11: Yrittäjätarinani

Vaatesuunnittelija Juulia Peuhkuri ryhtyi yrittäjäksi ammattikorkeakouluopintojen ohessa vuonna 2013, jolloin hän alkoi valmistaa mittatilaustuotteita kotistudiossaan. Kahden vuoden yrittäjyyden jälkeen Peuhkuri muutti New Yorkiin, jossa oli palkkatyössä. Hän palasi Suomeen vuoden 2018 lopulla ja jatkoi yrittäjänä.

Lauri Vaara, Talous ja nuoret TAT ry.
Keskiviikko 16.10.2019 klo 14-15: Vastuullinen liiketoiminta bisneskursseilla

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi

Stadiosaa.fi toivottaa vieraskynät tervetulleiksi!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi