Stadiosaa.fi

Tervetuloa oppisopimusviikon verkkotapahtumiin

Valtakunnallista oppisopimusviikkoa vietetään 5.−11.10.2020. Stadin ammatti- ja aikuisopistossa teema jatkuu koko syksyn, jotta kaikilla työnantajilla, työntekijöillä ja opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua työelämässä oppimisen ja uudistuneen oppisopimuksen vaihtoehtoihin. Osallistu tilaisuuksiimme verkossa, lähetä kysymyksiä ja pohdi työyhteisösi osaamistarpeita – me autamme ja löydämme ratkaisuja!

Oppisopimus sopii kaikille: vasta-alkajalle, ammattitaidon syventäjälle tai laajentajalle, alanvaihtajalle, ammattiin jo opiskelevalle, esihenkilölle, alaiselle ja yrittäjälle. Oppisopimuksella voit opiskella yli 160 ammatillisen tutkinnon sisältöjä markkinoinnista maalaamiseen ja ajoneuvoasennuksesta audiovisuaaliseen viestintään.

Stadin AO:n koulutustarkastaja Margit Gasbarra vastaa oppisopimuskysymyksiin Instagram Livessä keskiviikkona 7.10.2020 klo 15 alkaen. Tervetuloa seuraamaan tiliä @stadinoppari!

Syksyn 2020 tilaisuudet:

Keskiviikkona 7.10.2020 klo 1516 Instagram Live:
Kysy mitä vaan oppisopimuksesta!
Miten pääsen oppisopimusopiskelijaksi? Paljonko saan palkkaa oppisopimuksessa? Kauanko oppisopimus kestää? Stadin AO:n oppisopimuspalveluiden koulutustarkastaja Margit Gasbarra vastaa kysymyksiin reaaliaikaisesti, liity mukaan seuraamalla Instagram-tiliä @stadinoppari. Yhteyshenkilö: Inka Averin (inka.averin@hel.fi, 040 707 9821).

Torstaina 8.10.2020 klo 9-10 Live-meet:
Mikä ihmeen oppisopimus? Oppisopimuksen mahdollisuudet ammatillisessa kasvussa ja uuden alan opettelussa
Oppisopimus on tuttu sana, mutta tiedätkö mistä oppisopimuksessa on kyse? Miten toimin, jos haluan kehittyä ammattilaiseksi uudella alalla tai kehittyä nykyisessä työssäni? Työryhmässä Stadin AO:n työelämässä oppimisen asiantuntijat Margit Gasbarra, Petra Morbin, Outi Lehto ja Matti Husso. Yhteyshenkilö: Petra Morbin (petra.morbin@hel.fi, 040 334 5699). Osallistumislinkki: https://meet.google.com/fii-jjmq-avt

Tiistaina 20.10.2020 klo 8.30-10.30 aamiaistilaisuus/striimi:
Helsinki työelämän tukena
Miten hyödynnän oppisopimusta ja yritystukia, kuten Helsinki-lisää ja palkkatukea? Helsingin kaupungin elinkeino-osaston ja Stadin AO:n yhteinen tilaisuus. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Maanantaina 26.10.2020 klo 12-13 Live-meet:
Asiakkaita on mutta tekijä puuttuu?
Haastattelussa kauneudenhoitoalan oppisopimustyönantajia, opettajia ja Stadin AO:n oppisopimuspalveluiden koulutustarkastaja Arja Baroli. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Maanantaina 26.10.2020 klo 14.30-15.30 Live-meet:
Ope liikkeeseen työpariksi?
Haastattelussa hiusalan työnantaja ja opettajia, mukana myös oppisopimusteema. Lisätiedot

Torstaina 5.11.2020 klo 9-10 Live-meet:
Koulutussopimus vai oppisopimus?
Aiemmin puhuttiin työharjoittelusta, nyt koulutussopimuksesta – mistä on kyse? Mitä eroa on koulutussopimuksella ja oppisopimuksella? Vastaamassa Stadin AO:n työelämässä oppimisen asiantuntijat Outi Lehto ja Matti Husso. Yhteyshenkilö: Petra Morbin (petra.morbin@hel.fi, 040 334 5699). Osallistumislinkki: https://meet.google.com/fii-jjmq-avt

Torstaina 3.12.2020 klo 9-10 Live-meet:
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty: monipuolista tukea opiskelijalle myös työpaikalle
Miten opiskelijan työelämässä oppimisen jakso saadaan onnistumaan parhaiten? Mitä erilaisia välineitä ja tukia on käytettävissä, kun opiskelija on työpaikalla? Työryhmässä Stadin AO:n työelämässä oppimisen asiantuntijat Margit Gasbarra ja Outi Lehto. Yhteyshenkilö: Petra Morbin (petra.morbin@hel.fi, 040 334 5699).  Osallistumislinkki: https://meet.google.com/fii-jjmq-avt


Osallistuminen Live-meet-tapahtumaan:

Google Meet -ympäristö toimii parhaiten Chrome-selaimessa. Kokeilethan etukäteen linkin toimivuuden käyttämässäsi tietokoneessa tai mobiililaitteessa: on mahdollista laitteesta riippuen, että sinun on ensin ladattava maksuton sovellus linkistä, jota ohjelma tarjoaa. Ensimmäisellä live-meet -kerralla on hyvä varata aikaa ohjelman käynnistämiseen, mutta jatkossa ohjelma avautuu nopeasti.

Lisätiedot:
Oppisopimuspalvelut, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Asiakkuudet-tiimi, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Hannele Häyhä

Hannele Häyhä

Kirjoittaja työskentelee asiakkuusvastaavana Stadin ammatti- ja aikuisopistossa. Hän inspiroituu arjen menestystarinoista, joita kohtaa päivittäisessä työssään: koulutus tarjoaa upeita mahdollisuuksia sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi