Stadiosaa.fi

Stadin AO:n kumppanit menestyivät oppisopimuskilpailussa

Stadin ammatti- ja aikuisopiston oppisopimuspalveluiden yksikkö osallistui syyskuussa valtakunnalliseen kilpailuun, jossa Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee esimerkillisiä oppisopimusopiskelijoita ja -työnantajia. Oppilaitoksemme ehdokkaat menestyivät kilpailussa upeasti: HUS Asvia palkittiin vuoden parhaana oppisopimustyönantajana ja palvelupäällikkö Marja Ahonen ISS Palvelut Oy:stä sai kunniamaininnan vuoden parhaan työpaikkaohjaajan kategoriassa.

Stadin AO:ssa työskennellään vuosittain yli 3 000 oppisopimuksen parissa. Oppisopimus on joustava tapa yhdistää työnteko ja tavoitteellinen oppiminen, ja se voidaan solmia myös lyhyeksi ajaksi.

Toimialajohtaja Tuula Lasander HUS Asviasta kertoo, että oppisopimus on erinomainen keino henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

− HUS Asviassa on paljon sellaisia ammatteja, joihin emme saa osaajia suoraan koulun penkiltä. Oppisopimuskoulutus on ollut meille pysyvä, hyvä ja erittäin onnistunut ratkaisu jo useiden vuosien ajan.

Palvelupäällikkö Marja Ahonen ISS Palvelut Oy:stä nostaa esiin, että hän näkee opiskelijat tärkeänä voimavarana työyhteisölle.

− Opiskelijoiden kautta saamme uutta henkilökuntaa toimipaikkoihimme. Innostuneet opiskelijat katsovat uusin silmin työtämme.

Koulutuspäällikkö Sari Slöör Stadin AO:n oppisopimuspalveluista kiittää kaikkia palkintoehdokkaita työelämässä oppimisen mahdollistamisesta ja tulevaisuuden työntekijöiden ammattitaidon kasvattamisesta.

− Lämpimät onnittelumme HUS Asvialle ja Marja Ahoselle. Olemme todella iloisia, että pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme saivat tunnustuksen tekemästään arvokkaasta työstä.

Teksti ja kuva: Hannele Häyhä

Lue lisää:
HUS Asvia on vuoden oppisopimustyönantaja
ISS Palvelut Oy:n Marja Ahoselle työpaikkaohjaajan kunniamaininta
Oppisopimuksen Suomen parhaat vuonna 2020

Hannele Häyhä

Hannele Häyhä

Kirjoittaja työskentelee asiakkuusvastaavana Stadin ammatti- ja aikuisopistossa. Hän inspiroituu arjen menestystarinoista, joita kohtaa päivittäisessä työssään: koulutus tarjoaa upeita mahdollisuuksia sekä työnantajalle että opiskelijalle.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi